Pedagogia infantil al servei del futur

+ksports

Els clubs de catalunya que s’esforcen per mantenir i potenciar el seu futbol base acompleixen una tasca social indispensable en l’àmbit de l’educació no formal.

De l’experiència dels entrenaments i de la disputa de partits sorgeix una sòlida educació en grup que marcarà el caràcter i desenvolupament de les nenes i nens. Més enllà del que és essencial en l’entrenament futbolístic, millorar en el joc, també és responsabilitat dels seus primers entrenadors conduir una fase tan important de la vida d’aquests nens.

+KESPORT col·laborarà amb els entrenadors especialment, amb els responsables directius d’aquests clubs i també amb les famílies en la consolidació dels valors més elementals associats al futbol,  aprofitant l’entrenament per promoure en els nens el desenvolupament d’habilitats de vida.

El programa es basa en el treball d’un equip de coachs de +KESPORT en contacte i col·laboració amb els entrenadors de 70 clubs de Catalunya, amb equips de nens i nenes de 6 a 12 anys. Els entrenadors, amb uns minuts de dedicació al dia, podran adaptar aquesta metodologia als seus equips, aportant a la vegada la seva experiència, clau en l’èxit del programa.

Aquest projecte, pioner en l’esport català, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Futbol

+ksports